Τα διαμερίσματα Αλωνάκι, βρίσκονται στον όρμο του Αλωνακίου 2 χλμ από το κέντρο της Πρέβεζας, μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο μια ανάσα από τη θάλασσα. Η τοποθεσία του συγκροτήματος αποτελεί ορμητήριο για μονοήμερες εκδρομές σε δημοφιλείς προορισμούς.

Στην πανέμορφη Πρέβεζα μπορείτε να θαυμάσετε τα υπέροχα Ενετικά κάστρα της, το βενετσιάνικο ρολόι και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της. Eπισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης ή περιπλανηθείτε στα στενα του ιστορικού κέντρου της πόλης. Επιλέξτε ανάμεσα σε πλήθος παραλιών όπως Αλωνάκι, Μονολίθι, Αρτολίθια για να απολαύστε το μπάνιο σας.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης , το «Μνημείο του Αυγούστου», το ιστορικό Ζάλογγο και φυσικά τις πηγές και το Νεκρομαντείο του Αχέροντα.

Η Πάργα, αμφιθεατρικά χτισμένη στις παρυφές του Ενετικού κάστρου εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με την ξεχωριστή ομορφιά της.  Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να βρείτε τις παραλίες Λύχνος, Βάλτος, Κρυονέρι,  Σαρακήνικο κ.ά.

Σε μικρή απόσταση από την Πρέβεζα θα συναντήσετε το νησί της Λευκάδας με τις εντυπωσιακές παραλίες όπως οι Εγκρεμνοί, το Πόρτο Κατσίκι, το Κάθισμα.